2021/Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi

• İndir

İ L A N

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN,

Güneysınır Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince; 2021 yılı Mayıs ayı olağan toplantısını yapmak üzere 17.05.2021 Pazartesi günü, saat 14.00’de Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi No:98 Güneysınır, Konya adresindeki Belediye Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesi gereğince kamuoyuna duyurulur.

• Yoklama ve açılış
  • 05.04.2021 tarihli meclis toplantı tutanak özetinin okunması ve oylanması

MECLİSE BİLGİ VERİLECEK KONULARIN SUNUMU :

---------------------------------------------

G Ü N D E M                             :

KOMİSYON RAPORLARI    :

1-   1/1000 ölçekli uygulama imar planımızda İlçemiz Karasınır Mahallesi, 261 Ada, 1 No’lu parselin bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapılarak Kapalı Pazar Alanına dönüştürülmesine dair İmar KomisyonuRaporunun görüşülmesi.

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER:

2-      Belediyemizin 2020 yılı Kesin Hesabının görüşülmesine dair (Mali Hizmetler Müdürlüğü) yazısı,

3-      İlçemiz Güneybağ Mahallesi Sanayi bölgesinde imar plan değişikliği yapılmasına dair (Fen İşleri Müdürlüğü) yazısı,

• Bir sonraki meclis toplantısının gün ve saatinin tespiti

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Görseller