2021/Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi

• İndir

İ L A N

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN,

Güneysınır Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince; 2021 yılı Ekim ayı olağan toplantısını yapmak üzere 04.10.2021 Pazartesi günü, saat 14.00’de Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi No:98 Güneysınır, Konya adresindeki Belediye Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesi gereğince kamuoyuna duyurulur.

• Yoklama ve açılış
  • 06.09.2021 tarihli meclis toplantı tutanak özetinin okunması ve oylanması

MECLİSE BİLGİ VERİLECEK KONULARIN SUNUMU :

---------------------------------------------

G Ü N D E M                             :

KOMİSYON RAPORLARI    :

1-      Güneysınır İlçesi, Bardas Mahallesi, 7452 No’lu parselle ilgili imar plan değişikliği talebine dair İmar Komisyonu raporunu görüşülmesi

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER:

2-      Belediyemizin 2022 mali yılı bütçe tasarısının görüşülmesi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)

3-      Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği’ne üye olunmasına dair (Başkanlık) teklifi

4-      Belediyemize ait İlçemiz Kurukavak Mahallesi 172 Ada, 1 Parsel No’lu taşınmazın KOSKİ’ye  tahsis edilmesine dair talebin görüşülmesi (Fen İşleri Müdürlüğü)

5-      İlçemiz Örenboyalı  Mahallesi, Köyiçi Mevkii, 164 Ada,  2 Parsel No’lu taşınmazın Belediyemize şartlı bağış talebinin görüşülmesi (Fen İşleri Müdürlüğü)