2022/Mart ayı olağan meclis toplantısı kararları

S.NKARAR TARİHİ

KARAR NO

KARARIN KONUSU
107.03.202209(Gündem No: 1) Güneysınır İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası yapılmak üzere Belediyemizce arsa tahsisi yapılması konusunun incelenerek rapor halinde meclisimize sunulmak üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale edilmesine işaretle yapılan oylama sonucu meclisimizce oy birliği ile karar verildi.
207.03.202210(Gündem No: 2) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı şartlı nakdi yardımı ile Belediyemizce DMO’dan satın alınan ISUZU Marka, 42 ALD 439 Plakalı Çöp Kamyonu temizlik hizmetlerinde kullanıldığından dolayısıyla kamu hizmeti gördüğünden, herhangi bir haciz işlemine konu olmaması için Kamu Hizmetine Tahsisine meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 23. Maddesi gereğince, ....../03/2022 tarihinde ilan olunur.

Görseller