02.05.2023 tarihli 2023 Yılı Temmuz Ayı Meclis Kararları

S.NKARAR TARİHİ

KARAR NO

KARARIN KONUSU
103.07.202322(Gündem No: 1) Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi'nin Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme II (Yeşil Gelecek İçin Şehir Eşleştirme) Hibe Programı kapsamında sunulan ve Selçuklu Belediyesi’nin başvuru sahibi ve Belediyemizin ortak olduğu “Youth in Climate Change Action” başlıklı ve TTGS-II/095 referans numaralı projenin hibe almaya hak kazanması durumunda Kurumumuzca uygulanmasına ve bahsi geçen proje kapsamında Kurumumuzu temsil ve ilzama, sözleşme yapmaya ve gerekli tüm belgeleri imzalamaya Belediye Başkanı Ahmet DEMİR’in yetkili kılınmasına işaretle yapılan oylama sonucu meclisimizce oy birliği ile karar verildi.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 23. Maddesi gereğince, 05.07.2023 tarihinde ilan olunur.

Görseller