06/07/2020 tarihli 2020/Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi

• İndir

İ L A N

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN,

Güneysınır Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince; 2020 yılı Temmuz ayı olağan toplantısını yapmak üzere 06.07.2020 Pazartesi günü, saat 14.00’de Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi No:98 Güneysınır, Konya adresindeki Belediye Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesi gereğince kamuoyuna duyurulur.

• Yoklama ve açılış
  • 02.03.2020 tarihli meclis toplantı tutanak özetinin okunması ve oylanması

MECLİSE BİLGİ VERİLECEK KONULARIN SUNUMU:

• 5393 Sayılı Kanunun 25. Maddesi gereğince düzenlenen Meclis Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclise bilgi verilmesi

G Ü N D E M                             :

KOMİSYON RAPORLARI    :

-----------------------------------------

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER:

1-     Belediye Encümenine 2 adet encümen üye seçimi (Yazı İşleri Müdürlüğü)

2-     Meclis İhtisas Komisyonlarına (İmar Komisyonu – Plan ve Bütçe Komisyonu) Üye Seçimi (Yazı İşleri Müdürlüğü)

3-     Belediyemizin 2019 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi(Mali Hizmetler Müdürlüğü)

4-     Belediyemizin 2019 yılı İdare Faaliyet Raporunun görüşülmesi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)