3 Nisan 2023 tarihli 2023 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı gündemi

• İndir

İ L A N

GÜNEYSINIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN,

Güneysınır Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereğince; 2023 yılı Nisan ayı olağan toplantısını yapmak üzere 03.04.2023 Cuma günü, saat 14.00’de Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi No:98 Güneysınır, Konya adresindeki Belediye Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacaktır. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21. maddesi gereğince kamuoyuna duyurulur.

Yoklama ve açılış

•06.03.2022 tarihli meclis toplantı tutanak özetinin okunması ve oylanması

MECLİSE BİLGİ VERİLECEK KONULARIN SUNUMU :

•Meclis Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclise bilgi verilmesi

G Ü N D E M:

KOMİSYON RAPORLARI:

---------------------------------------------------------------

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN TEKLİFLER:

1-Encümen Üyeliği seçimi - 2 kişi (Belediye Kanunu 33. Maddesi gereği - Gizli Oy)

2-İhtisas Komisyonu Üyelerinin seçimi (Belediye Kanunu 24. Maddesi gereği- Açık Oy)

3-Belediyemizin 2022 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi,

4-İller Bankasından kredi kullanılması talebi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)